Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

Ingyenes kiszállítás másnapra:

A WiZARD TURBO -nál lehetőség van házhozszállítással történő vásárlásra is! A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, utánvétes vásárlás esetén fizetni a futárnak kell. A délután 15:30-ig megrendelt termékeket a következő munkanapon kiszállítjuk. Jelenlegi akciónk keretében a kiszállítás a teljes ország területén INGYENES! * Cseredarabos termék esetén a cseredarabot a futár szintén díjmentesen vissza is hozza.

Ingyenes javításra el- és visszaszállítás

Akciónk keretében vállaljuk, hogy a javításra váró turbófeltöltőt DÍJMENTESEN elszállítjuk műhelyünkbe javításra, majd a javítás végeztével szintén díjmentesen vissza is szállítjuk Önhöz, sőt a szállítások megszervezését is elvégezzük Ön helyett! Önnek nem kell mást tennie, mint felvenni cégünkkel a kapcsolatot és ügyintézőnkkel leegyeztetni a javítás és a szállítás részleteit. Kollégáink az Ön által megadott adatok (felvételi cím, időpont, elérhetőségek) alapján megszervezik a hibás, javításra váró termék elszállítását. Önnek csak annyi a teendője, hogy a terméket megfelelően becsomagolja (címeznie sem kell!) és a megbeszélt időpontban átadja a futárnak, minden mást elvégzünk Ön helyett! A javítás elvégzése után, az immáron hibátlan terméket természetesen vissza is küldjük és nincs is más teendője, mint a megbeszélt időpontban átvennie a csomagot futárunktól! Természetesen mindezt díjmentesen! Kérdése van, vagy meg is rendelné szolgáltatásunkat? Kérjük vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. *

A felújításra váró turbót el, majd a javítás után díjmentesen vissza is szállítjuk Önnek!

Megrendelés:

Raktáron lévő termékeinkre a megrendelését leadhatja telefonon, email-ben vagy személyesen is munkatársunknak!

Amennyiben raktáron nem tartott, kizárólag csak a Vevő kérésére beszerzett egyedi, ritka vagy nagy értékű terméket szeretne megrendelni tőlünk, akkor előfordulhat, hogy cégünk bizonyos esetekben előleg megfizetését fogja kérni Öntől a megrendeléshez.

Fizetés:

A WiZARD TURBO -nál jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

  1. Készpénz
  2. Bankkártya
  3. Banki átutalás
  4. Utánvét

Elfogadott bankkártya típusok

*A szállítási akciók személyautó, kisteherautó ( 6.5 tonnáig ), kis- és közepes munkagép turbókra valamint középrészekre vonatkozik. A nehéz gépjárművek esetében illetve alkatrészek esetén a szállításnak felára van. A díjmentes ajánlat csak új megrendelések esetén érvényes, egyéb esetben a szolgáltatásnak felára van.

Turbó katalógus és árak

Kérjük válassza ki az Ön járművének márkáját!

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**

A Kormány által kihrdetett "vészhelyzet" ideje alatt is folytatjuk az értékestést és a javítást az alábbiak szerint:

1. A jelen szabályozás értelmében 8:30 és 15 óra között a megszokott módon nyitva tart üzletünk. A telefonos megrendeléseket másnapi kiszállítással 16:30-ig fogadjuk!

2. Kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint kerüljék a személyes vásárlást és válasszák inkább díjmentes kiszálltásunkat

3. Bátran vegyék igénybe a szintén díjmentes javításra el- és visszaszállítás lehetőségét

4. Amennyiben mégis a személyes kiszolgálás mellett döntenek, részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetési lehetőségeket

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a működést fenntartsuk a gazdaság, partnereink és munkatársaink védelme érdekében. Természetesen számunkra is az emberi élet védelme és egészségének megörzése az elsődleges szempont, ezért együttműködésüket és megértésüket kérjük a kialakult helyzetben. Amennyiben a fent leírtakban bármi változás állna be, természetesen azonnal informálni fogjuk Önöket.